Sütyen Seçerken Nelere Dikkat Etmemiz Gerekir ?

 Bir sütyen seçerken göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör vardır. Bu faktörleri dikkatlice incelerseniz, kendiniz için daha doğru bir sütyen seçebilirsiniz. İlk olarak, göğüsleriniz sütyenin dışına çıkmamalıdır. Bedeninizden daha küçük bir sütyen satın alırsanız bu sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda, sütyenin orta kısmı daha düzgün bir görünüm için göğüs kafesinin hemen üstüne yerleştirilmelidir. Sütyenin arkası gevşememelidir, yine yanlış boyut seçiminin bir örneğidir. Günün sonunda vücudunuzda (omzunuzda, göğsünüzün altında, göğsünüzün üstünde) bir sütyen giydiğinizde kızarıklık oluşursa, bu sütyenin cildinize alerjik bir reaksiyon gösterdiği anlamına gelir. Pamuktan yapılmış sütyenleri seçebilirsiniz. 

kadın sütyen

Kadın Sütyen'de birçok pamuklu sütyen modeli bulabilirsiniz. Sutyen giydiğinizde, göğüsleriniz çok sarkık veya çok dik olmamalıdır. Bunun sütyenle ilgisi olmayabilir. Sutyen kayışlarını doğru şekilde ayarlamanız gerekir. Kayışları düzgün bir şekilde ayarlayamazsanız, omuzlarınızın öne doğru itildiğini hissedebilirsiniz. Kaliteli bir sütyen kıvrılmamalı veya çukurlar oluşturmamalıdır. Büstünüz patlamak üzere gibi görünüyorsa, muhtemelen giydiğiniz sütyen sizin için uygun değildir. Aynı zamanda, yanlardan yanardöner bir sütyen, giydiğiniz kıyafetleri daha deforme hale getirebilir. Sütyenin kemikleri göğsüne gitmemelidir. Kemikler, sütyenin altına yerleştirilen ve kumaşta bulunan demir ve plastik elementleri içeren yay şeklinde bir çubuktur. Malzemeden bağımsız olarak, genellikle beyaz renktedir. 

kadın sütyen alırken nelere dikkat etmeliyiz ?

Çekirdeksiz sütyen modelleri de oldukça fazladır. Normal bir sütyen satın aldıysanız, daha sonra sizi rahatsız ederse kemikleri kolayca çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, demir kemikli sütyenler genellikle uzun süreli kullanım için tavsiye edilir. Son olarak, sutyen askısının omzundan düşmemesi gerekir. Bu sosyal hayatınızda devam eden bir durumsa, bir süre sonra rahatsız edici olabilir. Türkiye'nin en büyük online perakendecisi Kadın Sütyen'de sütyen çeşitlerini inceleyebilir ve kendiniz için doğru sütyeni seçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sütyen

Yeni İnci Toparlayıcı Sütyen Modelleri

Kadın Sütyen Modelleri