Kadın Sütyen Modelleri

 Sütyen, birçok farklı türde olan iç çamaşırıdır. Kişinin zevkine ve yaşam tarzına bağlı olarak, bu tipler değişebilir. Konfor ve gösteri için tasarlanan yastıklı yastıklı sütyen, göğsünüzü daha eksiksiz bir şekilde sergilemek üzere tasarlanmıştır. İç dolgu da kullanıcıya daha rahat kullanım sağlar. Göğüslerinin küçük olduğunu düşünen kadınlar yastıklı sütyenleri deneyebilirler. Başka bir push-up sütyen türü modellerdir. Push-up sütyenleri büstünü sıkılaştırır ve gerçekte olduğundan 1-2 beden daha büyük olmasını sağlar. Yastıklı bir sütyenden biraz daha rahatsız edici olabilir, ancak amaç göğsünüzü daha rahat olmaktan ziyade daha çekici hale getirmektir. Göğüslerinin daha küçük görünmesini isteyen büyük göğüslü kadınlar için birçok sütyen modeli de vardır. Bunlardan ilki zayıflama sütyen modelidir. Büyük göğüslü kadınlar için vazgeçilmez olan bu model, göğüslerin daha küçük ve daha dik olmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Yanlar kapalıdır ve göğüsler tamamen içeriye yerleştirildiği için sizin için daha rahat olacaktır. Bu modellerde göğüsleriniz kendi boyutunuzdan 1-2 beden daha küçük görünmektedir. Aynı zamanda hem üstte hem de altta destek sağlar, böylece istediğiniz kıyafetleri rahatça giymenizi sağlar. 

kadın sütyen modeller

Zayıflama sutyeni olarak satışa sunulan minimizer sütyen de göğüslerin daha küçük görünmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Zayıflama sütyeninin farkı, kişinin rahatlığına daha fazla önem vermesidir. Tüm göğsünüzü saran ve sıkıştıran yapı, göğsünüzü daha küçük ve daha düz hale getirecek ve size inanılmaz rahatlık sağlayacaktır. Minimizer sütyen giydiğinizde, sütyen giymediğinizi bile hissedebilirsiniz. Hem dantel ile hem de dantel olmadan bulabileceğiniz bu modeli tam olarak sizin şeklinize göre seçmelisiniz, aksi takdirde deforme olmuş bir görüntü ortaya çıkabilir. Bu en aza indirgeyici etkiye sahip çeşitlilik, her iki tarafta geniş bir koltuk altı bandına sahiptir. Kalın kayışları olmayan minimizer sütyenler daha çok tercih edilir. Bir kişi ince askılı bir tişört veya elbise giydiğinde, bu görünümde daha rahat hissedebilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz bir başka spor sutyeni türü de spor sutyeni modelleridir. Spor yaparken göğsünü sıkı tutarak göğsünü destekler. Egzersiz sırasında göğsünüz gergin kalacağından, rahatsızlık hissetmeyeceksiniz ve çok rahat bir şekilde egzersiz yapabileceksiniz. 

ucuz sütyen

Düzenli egzersiz yapıyorsanız, spor sütyenlerinin işlevleri sizin için çok değerli olacaktır. Egzersiz yaparken göğüs ağrısı azalacaktır. Çünkü o zaman göğüs üzerindeki baskı artar ve göğsün kendisinin ağırlığıyla birleşir. Bu, memenin yağ dokusuna zarar verebilir. Herhangi bir önlem alınmazsa, göğsünüzde ve sırtınızda meydana gelebilecek ağrılar artacak ve spor yapmak işkenceye dönüşebilir. Bu tür durumları önlemek için bir spor sutyeni satın almanız sizin için daha karlı olacaktır.  Kadın Sütyen'de, zayıflama sütyen modelinden spor sutyen modeline kadar birçok çeşidi düşünebilirsiniz ve bedeninize uygun sütyen modelleri satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sütyen

Yeni İnci Toparlayıcı Sütyen Modelleri