Sütyen Bedenlerini Nasıl Seçmeliyiz ?

 Herkesin sutyeninin boyutu farklıdır ve eğer yanlış seçilirse, görünümü bozabilir. Boyuta iyi uymalı ve kişinin içinde rahat hissetmesine izin vermelidir. Sütyenin boyutunu bir mezura ile belirlerken, hem üst göğsün hem de alt tarafın uzunluğunun ölçülmesi gerekir. Bu nedenle, sutyen bedeninizi ve sütyen fincanınızı bulmak çok kolaydır. Sutyen boyutları 75'den başlar ve 5 sayı artar. 

kadın sütyen bedeni

Sütyen bardakları A'dan E'ye kadar değişir. A en küçük küp, E en büyüğüdür. Bu harfler size göğüs boyutunuzun ne olduğu sorusuna bir cevap verir. Fincan boyutu, göğüs altı çevresi ile göğüs çevresi arasındaki farkı gösterir. Örneğin, boyutlarınız 98 cm ve 78 cm ise, aralarındaki fark 20 cm olacak ve sizin için en uygun fincan D fincan olacaktır. Eğer bir sütyen satın alacaksanız, bu ölçümleri almanız yararlı olacaktır. Göğüs çevresi ile göğüs altı çevresi arasındaki fark alındığında küpünüz görünecektir. 12-14 cm küp, 14-16 cm küp, 16-18 cm, D 18-20 cm, E 20-22 cm küp. Genel olarak, en çok tercih edilen küp B küpüdür ve en az tercih edilen küp E'dir. Bilinenin aksine, sadece kendi bedeniniz size uygun olmayabilir. 

kadın sütyen fiyatları

Bu nedenle, gerekli ölçümleri aldığınızda, göğüsleriniz de farklı sütyenlerin boyutlarına uyabilir. Bu nedenle, kendi bedeninizi bulamıyorsanız, size uygun farklı bir sütyen modeli seçmek yerine aynı modelin farklı bir boyutunu alabilirsiniz. Bunun için göğüs çevrenizden bir beden daha büyük ve bir fincan boyutundan daha küçük veya tam tersi seçebilirsiniz. Örneğin, normal boyutunuz 90V ise, diğer boyutlar 85S veya 95A size uygun olacaktır. Bu koşullara göre seçim yapabilir ve ürünleri beğeninize göre sepetinize ekleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sütyen

Yeni İnci Toparlayıcı Sütyen Modelleri

Kadın Sütyen Modelleri