Mükemmel Sütyen Seçimi

Kadın Sütyen

Kadın sutyenlerinin hassas bir şey olduğunu kabul edin. Giymeden önce birinin olduğunu bilmek en azından tatsız. Hijyen kurallarından bahsetmiyorum bile. Müşterilerimize saygı duyuyoruz, bu nedenle çarşaf değişimi ve iadesi için hizmet vermiyoruz. Jasmine sutyen satın aldığınızda, onu giyen ilk ve tek kişi olduğunuzdan emin olabilirsiniz!


Tabii ki, satın alma işleminizden memnun kalmanızı ve belirli modelinizin seçiminde yardımcı olmaya hazır olmanızı istiyoruz. İşlevini %100 yerine getirecek güzel bir sütyen satın almak için biraz hazırlık yapmanız gerekir. İlk önce bedeninizi belirlemeniz gerekir:

göğsün altındaki çevreyi her zaman alçaltılmış kollarla ölçün;

Dolgu veya push-up ekleri olmayan rahat bir klasik sutyen üzerinde büstünüzü ölçün.

Jasmine'den faydalı bir ipucu: Bedeninizi biliyor olsanız bile, satın almadan önce tekrar ölçün. Hacimlerimiz yıldan yıla değişiyor, sadece birkaç kilo almak veya kaybetmek gerekiyor - ve eski önlemlere artık güvenilemez. Ölçümleri olabildiğince doğru yapmak için kendiniz almayın - birinden size yardım etmesini isteyin.

kadın sütyen


Mükemmel sutyenin vücuda tam oturması gerektiğini unutmayın. Kemikler kesinlikle memenin altına yerleştirilmeli, bardaklar kırışıklık ve kıvrım oluşturmadan sıkıca oturmalıdır. Sutyenin tam oturduğundan emin olmak için ellerinizi yukarı kaldırın - bardaklar yerinde kalmalıdır. Göğüs, yukarıdan, aşağıdan veya yandan atlamamalıdır.


Takma sırasında, kemer aşırı halkaya sabitlenmeli, kesinlikle yatay olarak sırtta uzanmalı ve hiçbir durumda cilde girmemeli ve yukarı çıkmamalıdır. Kemer ve sırt arasına iki parmaktan fazla girmemelidir. Kemerler aşağıdayken bile sutyen yerinde kalmalıdır. Bardaklar biraz hareket edebilir, ancak kayış aşağı kaymamalıdır.

sütyen modelleri


Aynada kendinize hayran olduğunuzdan emin olun. Yan görünümü kontrol edin. Sütyen doğru şekilde takılırsa, göğsün çıkıntılı kısmı omuz ve dirsek arasında ortada olacaktır. İstenilen uyumu elde etmek için kayışların uzunluğunu ayarlayın, ancak çok fazla sıkmayın - cildi sıkmamalıdırlar.


Boyut hakkında şüpheniz varsa, yardım için lütfen danışmanlarımızla iletişime geçin. Doğru modeli bulmanıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bizimle herhangi bir uygun şekilde iletişime geçebilirsiniz: telefonla, çevrimiçi sohbet veya Telegram aracılığıyla. Ayrıca, deneyimli bir danışmanın en uygun bedeni seçmenize yardımcı olacağı çevrimdışı mağazalarımızdan birinden kadın sütyen "Jasmine" satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sütyen

Yeni İnci Toparlayıcı Sütyen Modelleri

Kadın Sütyen Modelleri